Een lesbisch SM verhaal!

Eigenlijk klikte alles vanaf het begin. We hebben afgesproken dat ik haar bij het station zou ophalen. We hadden elkaar al vaker gezien en verteld. Even later zaten we in de woonkamer samen wat te drinken. Ze zag er altijd geil uit. Ze had een lekker gezicht met sprekende licht blauwe ogen met een lekker lijf met cup DD en een kaal kutje en klein str ak kontje en benen waar geen eind aan leek te komen.

30 minuten gaan er voorbij voordat we naar boven lopen. Op de slaapkamer laat ik haar in laarzen met hoge naald hakken, leren string en een leren bh staan met haar handen op haar rug. Ik ga op me bed zitten en me blik begint bij haar laarzen en loopt via haar benen door tot ik me blik op haar string heb. Ik staar naar haar string en me ogen glijden verder omhoog tot ik bij haar tieten ben. Dan sta ik op en loop naar haar toe met pols en enkel boeien , balgag en een halsband waar die ketting er nog aan zit. Ik haal de ketting van de halsband los en doe haar de halsband om en druk het slot dicht. De ketting tussen de pols en enkel boeien haal ik er ook van af en doe haar dan alleen de boeien om haar pols en enkels. Dan ga ik achter haar staan en druk de balgag in haar mond en trek het riempje strak achter haar hoofd vast zodat ze binnen 1 minuut over haar eigen tieten begint te kwijlen. Ik kan het niet laten en ik knijp in haar billen en loop dan terug naar bed. Ik ga terug op het bed zitten en kijk haar diep in haar ogen aan.

Ze wilt me ogen ontwijken maar ik blijf ze steeds volgen en strak aankijken. Ik bedenk me eens wat ik met haar zal gaan doen. Ik kan haar vast zetten en haar anaal neuken of ik kan haar als een hond laten kruipen. Er komen zoveel ideeën in mijn hoofd dat ik er spontaan nat van word en dat door alleen nog maar fantasieën. Ik pak de ketting van de halsband en klik die aan de halsband vast en zonder wat tegen haar te zeggen trek ik de ketting omlaag zodat ze op haar knieën moet gaan. Ik zet mijn voet tussen haar schouderbladen en druk haar met me voet naar de grond zodat ze op handen en knieën komt te zitten. Haar kwijl komt nu op de grond terecht en ik pak haar bij haar haren vast en trek haar hoofd tegen de grond door haar eigen kwijl heen. Ik laat haar hoofd los en ik trek haar naar het bureau.

Ik pak haar halsband vast en ik trek haar omhoog en trek haar over het bureau heen. Ik doe aan elke boei een ketting aan de ring vast dan om de bureau poot heen en dan weer vast aan dezelfde ring van de boeien. Dat doe ik bij haar enkels en polsen zodat ze als een “X” op het bureau ligt vastgebonden. Ik ga met mijn hand onder haar rug en ik maak haar bh los en doe haar een blinddoek om . Ik draai de halsband om zodat de ketting aan de kant van haar handen komt. Ik trek haar hoofd achterover zodat ze naar me kruis kijkt. Ik trek me broek en boxer omlaag en ik trek de balgag uit haar mond. Ik pak me dubbele voorbind dildo en ik maak de riempjes vast.

Ik druk de kleine kant in mijn kutje en de andere kant druk ik haar mond in en neuk zachtjes in haar mond. Ze begint te kreunen en ik druk de voorbind verder haar mond in en neuk haar wat harder. Het kwijl loopt langs de voorbind uit haar mond. Ik trekt haar bh van haar tieten af en haar tepels staan al stijf van geilheid. Ik zet mijn nagels in haar tepels en ik druk de voorbind achter in haar keel. Ze kokhals over mijn voorbind heen en ik druk mijn nagels dieper in haar tepels en draai haar tepels voor een halve draai met me nagels er in. Ik trek haar tepels omhoog zodat haar rug een stuk van het bureau komt. Ik laat haar tepels los en pak haar tepels tussen duim en wijsvinger en draai ze lief en zachtjes tussen mijn vingers door zodat het pijn en genot word. Ik trek met 1 ruk voorbind uit haar mond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top