Aan de Rijn.

Ik schrik wakker, de zon is aan het ondergaan en ik lig nog steeds aan de rijn.
Met een oog kijk ik naar mijn omgeving, iedereen is weg. Ik ben de enige nog die er ligt.
Ik voel kriebels van onderen, aangezien ik toch de enige ben aan de rijn doe ik niemand kwaad als ik wat met mijzelf ga spelen.
Mijn vingers vinden de weg in mijn broekje. Hmmm m wat voelt dat toch lekker. Ik doe mijn ogen dicht en begin mij zachtjes te strelen over mijn clitje. Deze zwelt langzaam op, oh wat ben ik geil. Mijn broekje zit mij in de weg dus iik besluit deze uit te trekken.
Snel ga ik weer verder waar ik mee bezig was, mijzelf heerlijk verwennen. Ik bedenk mij dat ik nog een kleine vibrator in mijn tas heb zitten. Met mijn linkerhand graai ik in mijn tas en mijn rechterhand vind zich een weg tussen mijn vochtige lippen.
Ja, ik heb de vibrator te pakken. Ik zet hem aan doe mijn benen wijd en plaats hem tussen mijn benen. Jeetje wat is dit lekker.
Ik ben weg, weg naar mijn eigen wereld die voor nu bestaat uit mijn natte kutje en mijn vibrator. Ik ben zo intense aan het genieten van mijn vibrator dat ik helemaal niks door heb.
Tot ik een hand tussen mijn benen voel. Oke, wat is dit? Stiekem vind ik het wel fijn, ik heb liever een echte pik dan een vibrator.
Ik besluit mijn ogen dicht te houden en te genieten van de inmiddels twee handen. Zachtjes gaan ze langs de binnenkant van mijn benen, af en toe plagend over mijn clit.
Voor dat ik er erg in heb vraag ik om meer: Pest me niet maar vinger mij! Daar hoeft de persoon achter deze handen geen twee keer over na te denken. Zachtjes opent hij mijn lippen en duwt er één vinger in en al snel volgen de tweede en de derde. Eerst neukt hij mij zachtjes met zijn vingers en al snel gaat het sneller en sneller. Geil als dat ik ben kom ik al kronkelend klaar. Ik wil gaan zitten maar word zachtjes naar achteren geduwd, nog steeds heb ik mijn ogen dicht, ik vind het spannend om te zien wie mij zo heerlijk laat komen.
Mijn benen worden gespreid en al snel voel ik een tong, deze is mij heerlijk aan het beffen. Jee deze man weet hoe hij moet likken. Al snel bereik ik mijn tweede orgasme.
Ik hijg, ik vraag om een moment want ik moet echt even bijkomen!
De heer met de goddelijke tong staat op, ik draai mij op mijn buik, ga op handen en knieen zitten om hem zo mijn kutje aan te bieden, ik wil hem in mij voelen, geneukt worden door hem! Maar er komt niemand achter mij zitten.
Ik doe mijn ogen open en kijk opzij, daar zie ik een ontzettend mooie dame wiegend weglopen. Van schrik roep ik hey! Ze kijkt achter om, kijkt mij lachend aan en zegt ik hoop dat je genoten heb schat! Ik stamel,ehhhh het was heerlijk!
Ik krijg een handkus van haar en weg is ze.
Ik ga weer op mijn rug liggen met een smile op mijn gezicht. Even door laten dringen wat mij is overkomen.
Dan gaat mijn telefoon, mijn mannetje, of ik nog een keer naar huis kom! Ja schat ik kom er aan zeg ik lachend.
Is er wat? vraagt mijn vent. Nee hoor zeg ik, ik hou gewoon van je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top