Alleen met de oppas, ze zag er goed uit

Een jong meisje of jonge vrouw die geregeld op onze drie kinderen kwam passen. Maartje, zo heette ze. Ze was 18 maar zag er jong uit. Ze zag er goed uit. Stevige borsten en een heerlijk kontje. Na enige tijd ging ze ook wel eens mee als we een uitje organiseerden met de kinderen. Het was dan erg handig om er een kindermeisje bij je te hebben. Zo gebeurde het een keer dat we ergens in een speeltuin een broodje hadden gegeten en ik op het grasveld naast de picknicktafel wat aan het stoeien raakte met mijn kinderen. Mijn vrouw bleef zitten maar Maartje kwam er wel bij en stoeide ook wat met de kinderen. Opeens lag ze recht voor me en mijn ogen vielen als toevallig op haar leuke witte bloesje met daarin pittige borstjes. Voordat ik het wist drukte ik een hand op haar borst en voelde stevige aan haar borst. Een stevige borst, heerlijk. Ik schoof mijn hand onder haar loshangende blousje, voelde aan haar beha en kneep weer zachtjes in haar borst. Dit kon natuurlijk niet en ik liet ook van schrik snel weer los. Ze keek me wel even aan, glimlachte naar me, maar verder zeiden we niets hierover. De volgende avond kwam ze weer oppassen. Ik was te voetballen en mijn vrouw met vriendin naar de sauna. De zaalvoetbal ging jammer genoeg niet door zodat ik weer redelijk vroeg thuis was. Het zou nog wel een paar uurtjes duren voor mijn vrouw zou thuiskomen. Ik trof Maartje terwijl de kinderen al naar bed waren. We spraken wat over koetjes en kalfjes toen ik besloot om mijn verontschuldigingen aan te bieden omdat ik de dag daarvoor haar borst had aangeraakt. Het verhaal gaat als volgt verder. Sorry hoor, dat ik gisteren zomaar je borst aanraakte. Ik kon het niet laten toen je borsten zo vlak voor m‚ n ogen kwamen‚ zei ik. ‚ Geeft niks hoor‚ antwoordde ze ‚ ik vond het helemaal niet erg‚ Stomverwonderd luisterde ik naar haar opmerking. ‚ Bedoel je dat als ik het weer zou doen je het weer niet erg zou vinden‚ zei ik min of meer grappig bedoeld. ‚ Ja, ik vond het echt niet erg‚ . ‚ Dan doe ik het weer hoor‚ grapte ik terug. ‚ Dat is goed‚ zei ze. Daar stond ik in tweestrijd het maar negeren of naar haar toegaan. Ik besloot tot het laatste en ging naast haar op de bank zitten. ‚ Ik doe het, hoor‚ zei ik nogmaals. ‚ Dat is goed hoor‚ zei ze en ze lachte naar me. De onschuldige lach van een jong meisje maar ook van een jonge vrouw. Ik legde mijn hand op haar borst op de stof van de sweater die ze aan had. ‚ Zo voel ik niet veel, mag ik ook onder je truitje voelen‚ vroeg ik. ‚ Natuurlijk‚ was alles wat ze zei. Ik trok haar wat tegen me aan en schoof mijn hand onder haar truitje waar ze een mooi T shirt onder droeg. Ik voelde stevige veerkrachtige borsten. Toen mijn handen het terrein hadden verkend begon het naar meer te smaken. ‚ Mag je truitje ook uit‚ vroeg ik. ‚ Natuurlijk‚ zei ze weer en trok zelf haar truitje uit en kwam weer tegen me aan liggen. Ik voelde over haar T shirt en vroeg na een poosje of ik haar borsten ook mocht zien. ‚ Ja hoor‚ antwoordde ze nu maar deed niets. Ik trok het T shirt uit haar broek en werkte dat over haar schouders en hoofd. Een stevige katoenen beha kwam tevoorschijn, lichtblauwe ondergrond met witte margriet bloemetjes erop gedrukt. Ze lag met haar rug tegen me aan gedrukt. Ik keek over haar hoofd en schouder naar haar beha en borsten. Met elke hand pakte ik een borst. Ze voelden stevig maar toch ook zacht. Ik wilde haar borsten zien. Voorzichtig duwde ik haar wat omhoog en ontdekte dat ze op haar beha een voorsluiting had. Ik gleed met mijn vingers langs de sluiting, maar die maakte ze nu zelf los. Een zacht geluid en de beide delen van de beha gleden uit elkaar. Te voorschijn kwamen twee prachtige borsten. Vulkanen van een perfekte vorm. Twee absoluut prachtige kegels met een ronde basis en die perfekt schuin omhoog liepen om te eindigen in een prachtige rosse top. Ik drukte met een vinger haar huid een stukje in en kwam toen ik losliet weer perfekt terug in de oude vorm. Haar borst leek wel een schuimpje waar je in moest bijten. Haar tepel was geen tepel. Maar haar borst liep gewoon door in een rosse top. Een echte tepel zag ik niet. Het rosse deel van haar borst ging over in de blauwwit gemarmerde huid als smeltend slagroom op een ijsje. Ik kon mijn ogen niet van die prachtige borsten af houden. Ik wilde ze likken en gleed achter haar rug vandaan, waarna ze op de bank ging liggen. Haar beha deed ze in een snelle beweging af en haar borsten stonden strak recht vooruit. De kegeltjes gingen niet hangen of wat dan ook maar bleven strak vooruit staan. Ik bracht mijn lippen naar haar borsten en omsloot met mijn lippen het bovenste deel daarvan. Heerlijk stevig en toch zacht. Ik ging weer wat achterover liggen en trok haar weer tegen me aan en speelde een poosje me haar borsten. De neuktest ging door me heen. Altijd een ultieme test om te zien hoe stevig borsten waren. De vrouw plat op haar rug, je lul in haar kutje en dan gevarieerd stoten. Vooral de harde en snelle stoten laten de borsten zo lekker meedeinen tussen buik en schouders, soms recht overeind en soms aan de zijkant en maken me altijd extra geil. Hoe zou dat met haar gaan? Ik zag dat de spijkerbroek die ze droeg een brede band had en veel ruimte overliet om daar een hand in te schuiven terwijl ze tegen me aan lag. Als ik het zou vragen zou ze misschien nee zeggen of niet durven. In een onverwacht moment schoof ik snel mijn hand in haar broek .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top